top of page
Търсене

Новият сайт на БФО



📣 Вече сте забелязали, че има промяна на визията на уебстраницата на БФО. Във връзка с решение 14 от протокол 9/23.11.2019 на УС на БФО, се работи по съставянето на стратегия за спонсорство и реклама на федерацията. Добрата визия на уебстраницата е едно от нещата, които са необходими за добро позициониране в интернет пространството, което в днешно време е основен пазар.


🌐 Новата страница е разработена на платформата WIX и адресът отново е www.orienteering.bg. Страницата със състезанията и платформата за потребители е на адрес www.bgof.org, където бивате препратени, когато натиснете "Състезания" в менюто. Там всеки може да вижда състезанията за определения период, да вижда подадените заявки, както и да подава заявка. Единствената разлика отново е визията. Потребителите, които имат акаунт могат да пускат заявки и да използват администраторския панел, според предоставените им права. Визията на админ панела не е променена, но са премахнати възможностите за добавяне на новини, документи (различни от тези за конкретно състезание) и календари. Същите ще бъдат добавяни от WIX панела само от хората, които имат права за това.


🕷 Напълно нормално е да има много бъгове или липсващи функционалности, затова когато забележите някаква нередност, може да опишете ситуацията (възможно най-подробно с прикачен скрийншот, ако е визуален проблем) и да изпратите на 📧 support@orienteering.bg.



13 861 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page