top of page
Търсене
  • Снимка на автораБФО

Световното младежко първенство (JWOC)

12-о място за женската щафета на България на Световното младежко първенство (JWOC) в Турция! Първата ни щафета в състав Велина Коева, Десислава Бахчеванова и Евангелина Дяксова завоюва престижно класиране за такъв форум.

👉Първата ни щафета при мъжете, която беше в състав Преслав Щерев, Мартин Аргиров и Александър Иванов, завърши на 25-о място.

Втората ни женска щафета (Ренета Ненкова, Яна Пенева, Яна Илиева) е извън официалното класиране, но от всички щафети се нареди 26-а.

Втората ни мъжка щафета (Николай Недков, Калоян Петров, Тервел Драгоев) беше декласирана, но заслужава похвала и уважение. На първи пост Николай Недков решава да помогне на полски състезател, който е паднал тежко в гората. Ники се отказва от състезанието, за да помогне на поляка да се прибере до финала. Респект!👏👏👏 👀Това беше и последният старт на JWOC. Сега е време за кратка почивка и анализи преди наближаващите стартове на Държавното първенство 20-21 г. в Сърница в началото на октомври. Карти, GPS проследяване, резултати от JWOC може да откриете тук: http://www.jwoc2020.org/

70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page